Reference

Reference

Reference

Zkušenosti mých klientů

V lednu jsem absolvovala kurz Terapeut duše. Jsem si vděčná za to, že jsem poslechla intuici a přihlásila se. Na kurzu jsem pochopila a vyčistila spoustu bloků, dostala spoustu úžasných informací pro práci s klientem. Tato metoda mě velmi zaujala, jde láskyplnou, neinvazivní cestou, je ničím nekomplikovaná, tedy božská :-). K lektorce: Klárko, děkuji Ti za skvělý přístup a profesionalitu, za to že jsi opravdová a upřímná. Ne na všech kurzech jsem se setkala s takovým přístupem a lidskou moudrostí. Klára

Ahoj, celý týden jsem se tak nějak rozkoukávala. Změny ale pozoruji, jsem víc v klidu, ať se děje, co se děje. Při jednom pracovním jednání, jsem si všimla, že jsem klidnější i v této situaci, pevnější v kramflecích. A i jsem zpozorovala, že mám najednou znělejší hlas. A i okolí vnímám jinak. Stále se objevují nová témata, a tak čistím a čistím, dělám autoterapie. A následně kýchám, pokašlávám, chraptím, smrkám, zívám, zkrátka to frčí. Je to vlastně poprvé, kdy mám z těhlech projevů radost 🙂 Jsem moc vděčná, že jsem se touhle cestou vydala a že jsem Vás všechny poznala, jste skvělí. Klárko moc Ti děkuji 🙂

Ahojte drahe moje ❤️ Vikend bol uzasny, zostava nadherna 👼🏻
Cely tento tyzden sa mi nechce chodit do prace, u mna klasika po vikende s Klarou 😘este raz velka vdaka Klarke, Lenke, Ivanke a vsetkym znamym aj novym babam…. kyvadlo komunikuje ❤️ L.

Klari, velmi Ti dakujem. Otvorila si mi cestu sebapoznania, na zaciatku ktorej som Ti bud vobec nerozumela alebo silopevne odmietala prijat a pracovat na mojich slabych strankach, ego sa triaslo v zakladoch, Dusa plakala, telo sa len prizeralo. Po vikende stravenom pod tvojim vedenim nikdy nezabudnem ako Som Sedela na namesti v Ostrave a usmievala sa na svet okolo seba. Nasledne prislo leto hlbsie otazky hlbsie pady az prislo nasledne vynorenie z hlbokych zauzivanych systemov a presvedceni ako som zila. Zrazu nadisiel moment kedy som sa pozrela na svoje ego a pochopila som. Moment kedy mi myslou preletela myslienka Boze chapem teraz viem co Klarka videla a kde ma navadzala na com treba pracovat. Dakujem. Krasne pokojne a laskou naplnenne Vianoce. Cauko V.

Prajem prijemny vecer…pridavam sa ku podakovaniu za vikend …za klarku…za zdielanie…co ma pre mna osobne najvacsiu hodnotu….posledna terapia ma poriadna nacala ja som sa dokoncila…a opat co dodat klarka respekt ty to vzdy vies…kto ma kam nacriet a ako hlboko…takze dakujem … A ako Dalajlama hovori …veselme sa …oddelenie v pekle uz je obsadene stretneme sa hore.. M.

Pekný večer, Klárka !
Až dnes som sa dostala k tomu, aby som ti napísala dojmy z kurzu .Ani neviem, kde mám začat. Bola to pecka! Už som absolvovala podobné veci, ale tak intenzívné ako tieto 4 dni to nebolo. V podstate vsetko hodnotím pozitívne. Od tvojho zorganizovania kurzu, jeho vedenia (ktoré mne veľmi vyhovovalo a bolo mi blízke) až po celkovu atmosféru. Dnes je to štvrtý deň, čo som doma, a až dnes mám pocit, že som sa trochu uzemnila. Kurz mi otvoril oči, myseľ a dušu. Prehodnotila som určité veci a myslím, že postupne prehodnotím aj svoje ďaľsie životné kroky alebo možno len kročiky. Aspoň s a budem snažiť.
Ešte raz by som sa Ti chcela poďakovať za skvelý zažitok a popriať veľa šťastia. Dufam, že sa niekedy ešte stretneme na nejakom Tvojom kurze. D.

Kurz bol pre mňa aj v opakovanej verzii niečim novým. Klárka ďakujem za vhľady, ktoré si mi sprostredkovala. Je to pre mňa veľmi poučné. Len tak sa budem vedieť naladiť na duše, ktoré budem v budúcnosti liečiť. Nie každá chvíľa bola na spracovanie jednoduchá, no o tom je život. Keď prejdeme to ťažké pod dohľadom, dokážeme podobné jednoduchšie spracovať v reále. Patrí Ti VEĽKÉ ĎAKUJEM! (každý kurz NT řeší jiná osobní témata (dle skupiny, která se sejde), proto naši terapeuté jednou za čas opakují a absolvují trenink znovu, aby se „rychleji“ zbavovali nánosů a mohli lépe pomoci svým klientům).

Ahojte ❤️ tento tyzden po kurze je naozaj zaujimavy. Ludia reaguju na nove energie, o muzskej energii ani nehovorim 😂. Objavila sa u mna chut robit nove veci, ktore som v sebe potlacala, vedie ma to k plneniu si svojich snov, vacsia chut a energia stretavat sa s ludmi. Kyvadlo pracuje a ja cistim a navyse sa mi to aj zapacilo, ze sa na to aj vzdy tesim 😍 👍 J.

Milá Klárko, velice Ti děkuji za další přínosný projekt v podobě semináře „Miluj ženu v sobě‘ Víkend byl nabitý prací na sobě samé a posunul mě opět hodně daleko na mé cestě k sobě. Tvůj poctivý, upřímný a laskavý přístup, se mi moc líbí a jsem moc vděčná, že mám tu možnost, učit se a rozvíjet právě pod Tvým vedením. Nejvíce se mi na semináři líbilo, že nás učíš jak můžeme v práci na sobě pokračovat sami. Děkuji Ti za všechny ty možnosti, které jsem díky práci sama na sobě objevila, za to, že mám stále vetší odvahu je postupně otevírat a radovat se ze života. Můj vnitřní svět je díky jiným úhlům pohledu, zase o mnoho bohatší a opravdovější! Květa

Som veľmi vďačná, že som sa dostala na kurz kyvadla ku Klárke,
pretože mi to otvorilo obzory a podarilo sa zbaviť mojich pochybností o
sebe a mojich schopnostiach. Veľmi jednoduchým spôsobom dáva kyvadlo odpovede a ku môjmu počudovaniu aj správne, aspoň to tak cítim a dáva mi to zmysel a klientom tiež. Kurz bol ale napriek tomu náročný, lebo aj keď je spôsob kyvadlovania jednoduchý, vyžaduje si veľkú prípravu a je treba dbať na bezpečnosť. Ale lektorka je skúsená a vie odovzdať informácie a naučiť. Moja vďaka, Klárka… zo srdca a s úprimnosťou duše…J

Ahoj Klarka, ked som v januari videla na FB informacie o kurze v Piestanoch, bolo mi jasne, ze na kurz sa prihlasim, aj ked som vobec nevedela, do coho to vlastne idem. Teraz to vidim tak, ze prisiel ten spravny cas na to, aby som mohla „odhalit moje dalsie tajne komnaty“ a pospajat stare a nove informacie a doplnit suvislosti. S niecim podobnym som sa stretla na inom kurze, ale metoda Terapie duse obsahuje jeden velmi dolezity prvok a to je zrusenie karmickych put, kliatieb, slubov… Prave toto posobi podla mna na dusu najviac oslobodzujuco. Mozno v buducnosti, ked bude na to spravny cas, sa odhodlam pomahat ludom pomocou tejto terapie, ale momentalne musim pomoct najskor sama sebe a este viac spoznat samu seba. Navod k tomu som dostala na kurze. Po tomto kurze sa na svet a moj zivot pozeram uz uplne inak. Musim priznat, ze tie 4 dni mnou riadne zatriasli a preusporiadali moje vnimanie sveta, ludi, situacii, zivota… Napriklad pred kurzom som v jednej zalezitosti v praci citila krivdu, no po kurze som ziskala na tu situaciu uplne iny pohlad a pocit krivdy zmizol. Dakujem velmi za vsetko, co som sa mohla za tie 4 dni naucit. Zivot je naozaj uzasny ako vie udalosti pekne nacasovat. Velmi ma tesi, ze som ta mohla stretnut prave teraz. Dakujem 🙂 J.

Klarka 👼👼😇😇❤️❤️tvoje kurzy su suprove a suprovejsi a my vdaka Tebe svetlejsi a krajsi. Dakujeme, Majka

Kurz Terapie Duše je něco, na co moje duše už čekala, na co se těšila. Naprosto úžasná lektorka Klára, opravdová žena, autentická, přímá a citlivá nás provedla čtyřmi intenzivními dny. Po pár dnech kurzu vnímám, jako bych byla usazená sama v sobě, cítím klid, i když se dějí divoké věci, je ve mně jakási opora sama sebe.
Můj 14ti letý syn před kurzem téměř nemluvil a prožíval pubertu velmi intenzivně. Puberta samozřejmě nezmizela, ale on je sdílnější, je to pro mě velmi výrazná změna. Cítím, že i on je uvnitř nějak volnější, klidnější. U manžela dochází k uvolňování emocí – vzteků a nespokojeností, za což jsem moc ráda, protože cítím, jak se spojuje se sebou. Je to dost výrazné, ale já vím, že to je odezva na mě, jako kdybych mu to teď nějak dovolila prostorem, který ve mně vzniknul.
Taky jsem si nastavila i pro kamarádky ceny na konzultace, které jsem jim do teď dávala zdarma nebo za čokoládu. Reakce byly naprosto v pohodě, dokonce mám novou klientku 🙂
Cítím vděčnost, cítím, že začínám žít ♥ A cítím, že to je teprve začátek ♥
Děkuji Klárce, sobě a všem, se kterými jsem se měla tu čest potkat♥

Klára je veľký profesionál v tom, čo robí a zároveň do terapie vkladá aj svoje srdce a túžbu pomôcť svojím klientom najlepšie, ako vie. Aj napriek tomu, že vie toho naozaj dosť, neustále na sebe pokorne pracuje a s vedomou dynamikou sa posúva vpred – to je základný predpoklad výborného terapeuta a učiteľa. U Kláry som mala možnosť natívnou terapiou prejsť a bol to naozaj silný zážitok. Ako skúsená terapeutka vie, kde sú naše slabé miesta, bolesti, odkiaľ vytiahnuť a odstrániť zbytočné utrpenie a naviesť klienta k pochopeniu súvislostí. Sledovať zmeny po terapii bol ďalší zážitok – ešte silnejší. To napojenie na Zdroj a pokojné seba-vedomie, ktoré vás podporí v ťažkých životných situáciách, stojí teda za to! Tomu, kto chce žiť slobodnejšiu verziu seba samého a zamerať sa na svoj potenciál v TOMTO živote, natívnu terapiu vrele odporúčam.

Dakujem Klarka za prekonanie svojich hranic, za pustenie svojej minulosti a posunutie svojho bytia zas o krok vpred. Kazdemu odporucam seminar ak chce zmenit svoj zivot k lepsiemu, po tomto kurze mam pocit ze som este viac vnimavejsia a sucitnejsia a deju sa zazraky. Najviac vdacna som za krasny pocit vztahu matka/dcera, medzi mnou a mamou je krasna komunikacia. Citim sa naozaj volna 🙏 dakujem, dakujem, dakujem, J.

Milá Klárko, moc děkuji za to, že jsem mohla absolvovat kurz Nativní terapie. Je to to co jsem stále hledala, jemná a hluboce čistící terapie, která pomáhá řešit nejdříve současný život – věci, co si neseme z prenatálu a dětství , které nás ovlivňují celý život. Já sama jsem si myslela, že mám mnoho věcí vyřešených, ale Nativni terapie mi toho ještě hodně ukázala. Mohu jen doporučit všem kdo ještě váhají, že je práce s Nativni terapii posune o mnoho dál. A nejen ona, ale i úžasný přístup Klárky je tomu velkým přínosem. Ještě jednou moc děkuji. M

Moc se těším, jak jednou budu také psát, že moje přání se splnila a že jsem vyřešila i to, co jsem mněla v plánu původně řešit … Znám se s Klárou už čtvrtý rok a vím, že jsem v mnohém jiná, než jsem byla. Absolvovala jsem s ní několik kurzů: Spatříš svého anděla, TD i NT + „up grade“, Miluj ženu v sobě a v podstatě i kurz kyvadla a navíc „baštím její“ homeopatika. Teď je asi jasné, že to všechno nedokážu od sebe rozdělit a hodnotit nějaký kousek. Jsou týdny, když je moje vlna přímo na třetí a nelze ji rozložit. Jsem na cestě, stavím mozaiku… a jsem vděčná. Už vím, že i když „vždy říkám pravdu“ tak ten, komu nejvíc lžu, mohu být já sama. Už vím, že všichni jsme byly na straně dobra i zla a odnaučilo mně to posuzovat. Už vím, že tvrzení „musím si to zasloužit“ není dobrá volba a že všechny emoce prostě patří k životu a mohu i plakat a nevadí, když ty slzy třeba i někdo vidí.

Klárko, naučila jsem se toho od Tebe mnoho a každé další setkání je pro mě potěšením i když vím, že riskuji, že mně zase rozstřelíš přímo na hvězdný prach a chvíli potrvá, kým si systém sedneJ

Dnes som veľmi šťastná a vďačná osudu, životu, že mi Ťa priviedol do cesty. Určite kurzy s Tebou vrelo odporúčam. Si skvelá učiteľka, radkyňa a priateľka. Mám kopec energie, snov, výziev a cieľov, ktoré sa mi postupne plnia. 🙂 Aj vďaka nemu dokážem viac ľudí pochopiť a podporiť v rámci mojej terapeutickej praxe. Milujem svoju prácu, objavujem znovu a znovu chuť do života, do nových aktivít a celé ma to napĺňa radosťou a láskou, že môžem aj ja svojou troškou pomáhať iným nájsť samých seba. ️po absolvovaní kurzu Miluj ženu v sebe sa mi otvorili staré boliestky, ktoré som roky v sebe potláčala a myslela si, že sú vyriešené, keď na nich nemyslím. J Vďaka tomuto kurzu som sa prestala báť riešiť a liečiť aj „staré rany“ z detstva a prenatálu. Pochopenie a precítenie mojej ženskosti, citlivosti, jemnosti mi dalo veľa a aj mojej okolie to vníma veľmi pozitívne.

Pre mna ako fyzioterapeuta, ale hlavne zeny, to bola obrovská skusenost a posun vpred. Posilnilo ma to, ale zároveň ukazalo, kolko musim na sebe zamakat, aby som bola vyrovnany človek, lebo iba vtedy viem pomoct druhym, ked som o krok pred nimi. Pracujem na sebe kazdy den, sice vecer, ale cez den po kazdom fyzioklientovi sa cistim a pomaha mi to. Neberie mi to tolko energie. Snazim sa kazdy den priživovat, to co si nam odovzdala a naucila si nas. Som zvedava, co mi to vsetko prinesie a kde sa mi dvere otvoria. Som rada, ze si terapiu duse viedla ty, beriem vsetko viac realisticky, dala si nam veľa praktickych rad, ktore som si vzala k srdcu. Hned po dovolenke zaradim vsetko do prace a verim, ze budem uspesne pomahat ostatnym. Vo vela veciach sa mi otvorili oci. Netušila som, kam si mozme niest nase chybne kroky a co to vsetko vie sposobit. Bolo to pre mna velmi prinosne. Tesim sa na dalsie stretnutie. Slubujem, budem na sebe makat. Zivot je predsa ako cibula a ja som zvedava, co je v strede 🙂  B.

S Klárou jsem již absolvovala několik jejich kurzů a musím říct, že mě pokaždé velmi mile překvapí. Je moc příjemné vidět, že i Váš lektor se vyvíjí a posunuje vpřed. Rozhodně se nejedná o někoho, kdo sám stagnuje a ostatním káže o osobním rozvoji a posunu vpřed. Jsem velmi ráda, že jsem mohla absolvovat i její kurz nativní terapie a musím říct, že mě přijde naprosto ZÁKLADNÍ! Všichni víme, že si neseme nějakou karmickou zátěž z minulých životů, ale jak můžeme chtít řešit minulé životy, pokud nemáme vyřešený ten současný? K čemu je dobré řešit a harmonizovat bloky z hloubky minulých životů, když po návratu zpět do reality upadáme do bludných vzorců, které jsme si vytvářeli v tomto životě. Bylo „úplně zbytečné“ řešit otázky svého ženství v minulých životech, když jsem si v tomto současném, blok vytvořila znovu. Jedna věta od mého dědečka, která mi nikdy nepřišla „až tak hrozná“ – vždyť se to dalo přežít – ale na úrovni duše to bolelo tak moc, že mě to znovu zablokovalo. Za sebe tedy musím říct, že mě to dává velký smysl. Přijde mi správné a logické vyřešit si nejprve stávající život a až v případě, že něco urputně přetrvává dál, hledat příčinu v životech minulých. S pozdravem a velkou vděčností Lenka

Ahoj Klárko,děkuji opět, zas a znovu 🙂 kurz kyvadla byl pro mne opět dalším úžasným zážitkem. Tvůj úžasný, přístup k nám a tak celkově k životu, je báječný a ohromně inspirující! Jsem opravdu vděčná, že si dovolím dopřát Tvoje kurzy. Pokud se zdá někomu cena kurzů vysoká, tak opravdu není. Naučím a dozvím se tam opravdu mnoho, nejen o tom co právě učíš, ale především o sobě. Mám na sobě hodně práce už za sebou a spoustu další před sebou na kterou se vyloženě těším 🙂 Dostala jsem možnost mnoha „nástrojů“ k práci, k pochopení a především k aplikaci všech darů do svého života, který je darem největším – né vždy jsem to tak viděla. Kurz kyvadla je veden tak, abychom měli na výběr – používat jej pro sebe, nebo i pro ostatní. Vše další je už opět pouze na nás. Jsem dva dny po kurzu a čištění už je znatelné! Nejen poctivě ale např. návštěvnost na mém webu je cca 4 až 8 lidí denně. Dnes 23 🙂 Opravdu doporučuji všem, které to ke kyvadlu táhne. Je spousta knih, kurzů, ale ten Tvůj stojí za to, po všech stránkách a vím, že dostanu presně to, co Já osobně zrovna potřebuji – ač si to někdy hned úplně nemyslím, nebo neuvědomuji. Čas ukáže 😉 Tak směle do toho! 🙂 Děkuji Ti a těším se na další učení, protože u Tebe stagnace opravdu nehrozí! 🙂 Měj se moc krásně, Květa

Klarka neuveritelne prisla som pozriet maminu a taky rozhovor sme nikdy nemali od rana placem sama od seba mi rozpravala o zenskom rode tak vela veci sa pohlo 🙏 az mi je luto ze tu s nami nemoze byt ocko aj fyzicky – chyba mi velmi, ale zazraky, ja som toto nikdy nezazila s maminou taketo nieco Klarka velmi som vdacnaaa 😘😘😘 (léčení ženské rodové linie a vztahu s maminkou).

Milá Klári, ráda bych ti ze srdce poděkovala za upgrade terapeuta. Šla jsem do toho samozřejmě hlavně kvůli sobě, protože témata, která jsme řešily, se týkaly hlavně mne samé, ale dosud nenastal správný čas se na tyto témata podívat do hloubky. Přišla jsem si i na spustu dalších věcí, díky ostatním ženám na semináři.

Proběhla u mne hluboká očista nejen na samotném upgradu, ale hlavně doma, kdy jsem najela na domácí úkoly a čistila co se dalo.

Vždy vím, že nemohu předat dál nic, co si sama neprožiju, takže nyní již aplikuji „upgradovanou“ verzi a sama koukám, jak obrovský přínos mají tyto poznatky pro klienty.

Líbí se mi tvůj přímočarý přístup, taky smysl pro humor a otevřenost. Vážím si tě jako člověka, a děkuji ti za tvou pokoru, vděčnost a také lásku. Vždy jsi pomohla a poradila když bylo zapotřebí, jsi skvělá ženská a fakt dobrá terapeutka/lektorka.

Těším se na příště.

S láskou, Adéla

Milá Klára,
chcela som Ti napísať až po uplynutí nejakej doby – dnes je to mesiacod kurzu Terapeut duše, aby som v sebe utriasla emócie z toho čo som na kurze prežila.Prvý deň kurzu bol pre mňa najťažší. Po psychickej aj fyzickej stránke.To ako u mňa prebiehala očista ma zaskočilo. Zvláštne bolo, že som cítila, že je to dobre, že to tak má byť. Cítila som, že som sa zbavila niečoho čo ma ťažilo a bránilo mi byť sebou. Uľavilo sa mi na duši. V prvý deň mi tiež došlo “ Nie oni – tí všetci .. ale JA ! .. u mňa je nutná zmena.“ Na kurz som šla , aby som našla odpovede týkajúce sa mojich strachov, práce , hľadania životného poslania .. Prekvapilo ma, že som sa ani neviem ako dostala k riešeniu bezdetnosti. Po dlhoročnom intenzívnom no neúspešnom riešení tohto problému som túto časť v sebe uzavrela. No nevysporiadala. Na to som prišla na kurze. V autoterapiách som pochopila a čistila ..Po kurze som sa začala inak pozerať na ľudí. Každý má svoj príbeh…nehodnotím,neposudzujem. Sústreďujem sa na seba. Tiež vnímam drobné no pre mňa veľmi cenné veci ktoré sa mi dejú.Pre mňa je kurz obrovským úspechom. To, že som sa vôbec prihlásila, prišla, po prvom dni zostala 🙂 a dokončila ho. Bolo to náročné. Mojím prianím je udržať si toto nakopnutie a pracovať naďalej na sebe.
Klárka, Ďakujem za prístup, vedenie, za všetko o čom si hovorila – veľký prínos pre mňa a veľký rešpekt ! Ďakujem za kurz Terapeut duše, Piešťany 22.6. -25.6. 2017
So srdečným pozdravom M.

Ahoj přátelé,
teprve dnes získávám čas k přečtení Vašich komentářů a prožitků,
týkajících se absolvování kurzu. Já tento týden vnímám různorodě. Co se týká práce, škol a povinností, zvládám je naprosto s přehledem a úspěchem. Ve čtvrtek jsem měla důležitou zkoušku, na kterou jsem se připravovala dlouhou dobu a na výsledku mi velmi záleželo.
Zasekla jsem se ve výtahu v budově, přestal jít data-projektor
a celou prezentaci jsem jela z paměti. Jindy, to je před kurzem
a setkáním se s Klárou, bych zmatkovala a cela vystresovaná čekala, co bude dál. Přátelé, já byla v tak přirozeném klidu, jen jsem se usmála a vše šlo tak hladce a samo. Nejen, že jsem obstála a zkoušku úspěšně vykonala, ale hodnotitelé sami zmínili můj klid a nepodání se okolnostem, jako za obdivuhodný. Starší dcerami dělá radost. Vše se najednou roztočilo přesně podle mých požadavků. Začala mě oslovovat spousta zajímavých lidí a tím mi přišlo do života i mnoho poznání a nabídek.Nejvíc vnímám rozdíl v manželství, cítím, jak kdybych najednou vedle manžela dospěla, sama se cítím rovnocennou ženou. Nemám potřebu se hádat a o něčem ho přesvědčovat. . I on se s tím musí srovnat. Po svém. Ctím se šťastná, srovnaná, umím s rozumem a klidem vyhodnotit situace, bez toho, aniž by mě negativně ovlivnily. Dospěla jsem, uvědomila jsem si roli matky, partnerky a důležitost sebelásky pro můj vnitřní a tím i do okolí vyzařující klid. Začala jsem ze sebe vyzařovat něco tak silného, že lidé mají tendenci mne nejen poznat, ale stát se součástí mého života a nebo se do něj navrátit.
Vím, že jsem ušla velký kus cesty, ale až díky Kláře jsem nalezla častokrát zmiňované světlo na konci tunelu. A za to děkuji. Kláře. Sobě. I Vám všem.

Přeji vám krásný den, Blaničko, Klárko,
velmi bych vám oběma chtěla poděkovat za úžasný andělský seminář. Cítím se po něm jako znovuzrozená, nabuzená novou energii. Byla to pěkná jízda, krásné meditace a očištění, na jejíž konci se cítím úžasně. Hodně jsem toho pochopila a dává mi nyní smysl. Dlouho jsem se tak necítila, velmi vám za vše dekuji. I mé okolí si této změny všimlo. Přeji vám oběma krásné a požehnané Vánoce a vše nejlepší v novém roce 2017. Těším se na setkání s vámi oběma.
Srdečně Alžběta

Moja cesta k tomuto kurzu nebola priamociara (zivot vie zariadit po trase rozne odbocky) no napriek tomu ma moj vnutorny hlas stale tahal nan ist,citila som uz dopredu,ze to bude pre mna silne a transformacne…realita bola vsak este silnejsia akoby som si vobec dokazala predstavit.Som ti Klarka velmi velmi vdacna,ze si ma poviedla na ceste k mojej temnote,ze som ju mohla prvykrat v zivote uvidiet naozaj v takej tej „prapodstate“,ze som si ju mohla ochutnat uplne zblizka a najma,ze som mala moznost aj vdaka tebe pochopit,ze aj ona JE sucastou nas a je to v poriadku.Moja vychova z detstva take nieco nepripustala.Klarka,musim povedat,ze rovnako sa mi pacil aj tvoj priamociary pristup a sposob vedenia kurzu.Pristup,ktory nas naozaj pomkol makat a ponarat sa hlbsie do svojich uzavretych komnat.Osobne,v tom,co som sa na kurze naucila,chcem pokracovat a spajat aj s vecami,ktorym sa uz venujem,v jeden celok.Dakujem za tvoju podporu a otvorenost.Si taka „svoja“ a to sa mi na tebe najviac paci-:)

Ahoj Klári, ja som spočiatku mala veľmi zmiešané pocity, ešte dva dni po kurze som bola na tom psychicky dosť zle, cítila som obrovský strach, beznádej. Teraz s odstupom času to hodnotím pozitívne, kurz splnil moje očakávania. Dal mi čo som chcela, vzal to čo už nepotrebujem. Počas tých štyroch dní som schudla 3kg a celkovo nepotrebujem toľko jesť, skôr cítim potrebu detoxu. Viditeľne sa mi čistí pleť a je taká hebká ako nikdy. Zmenila sa mi farba očí a dnes po sprche sa mi zošúpali brušká prstov, tam kde sú odtlačky 🙂 neviem čo to znamená, asi že je zo mňa nový človek 😀 No a ešte okrem toho ma už nebolieva hlava pri otváraní korunnej čakry, už tam asi nie je to, čo tam tlačilo. V podvedomí sa mi začali zjavovať všelijaké zvláštne bytosti, aké som predtým nikdy nevidela, mám z nich príjemné pocity. Zatiaľ sú to len také záblesky tak som zvedavá, čo bude ďalej 🙂 K.

Kurz bol perfektný. Perfektne časovo a organizačne zvládnutý, dobre rozvrhnutý obsah, skvelá lektorka ;-). Nenašla som nič, čo by ma vyrušovalo alebo čo by sa mi nepáčilo. Snáď len to, že som sa medzi vami všetkými vnímajúcimi dušami cítila ako žiačik prvej triedy medzi vysokoškolákmi. Ale to samozrejme nie je Tvoja chyba :-). Veď raz aj na mňa dôjde…
Prajem Ti krásny deň
Táňa

Milá Klára,
ďakujem veľmi pekne za kurz, som veľmi rada, že som sa rozhodla ísť, cítim, že som získala nástroj na účinné vyriešenie problémov, a to „od koreňa“.
Organizácia a priebeh kurzu boli pre mňa príjemné, cítila som, že máš o mňa skutočný záujem, čo bolo veľmi príjemné 🙂
Páčilo sa mi, že som vopred dostala podrobné informácie a inštrukcie, takže som si zo sebou zobrala všetko potrebné, mala som dostatok info aj o výdavkoch, s ktorými mám počítať, čo je pre mňa vždy dôležité a bolo to fajn. Bolo príjemné, že sme mali k dispozícii občerstvenie od vás a tiež mi padlo veľmi dobre že sme mohli papať a piť kedykoľvek podľa vlastnej potreby 🙂 Ak by som mala dať návrh na vylepšenie tejto oblasti, tak možno hotel, v ktorom sa to konalo by som skúsila nájsť s krajším ubytovaním, bolo by to však už skôr ako čerešnička na torte…Samotný obsah kurzu bol pre mňa dostatočný vo všetkom – som rada, že som sa dozvedela info o tom ako pracovať so sebou na všetkých úrovniach – fyzickej (prečistenie tela, domácnosť, prostredie a pod.) aj psychickej (Temná noc duše, priatelia a pod). Samotná metóda terapie je mi srdcu blízka, príde mi čistá a účinná, klient nemusí prežívať traumy opakovane a výborné tiež je, že samotné podvedomie klienta určuje čo je pripravený v ten moment spracovať – dodáva mi to istotu, že mu v podvedomí nič nepokašlem, pretože v skutočnosti je pánom situácie on, terapeut je len sprievodca…
Som tiež vďačná za odovzdanie skúseností pre prípad, že sa budem chcieť vydať na dráhu terapeuta, info o tom ako si určiť cenu, aké sú predpoklady, nároky na miestnosť, ako sa starať o seba a na čo si dať pozor mi pomohli vytvoriť si reálnejší obraz o tejto ceste.S kurzom som skutočne spokojná, vnímam, že môj strach „zo všetkého“ sa hodne zmenšil (chcelo by sa mi napísať odstránil, no pre istotu počkám ešte s takýmto silným vyjadrením, aby som to nezakríkla :)). Určite od kurzu cítim pevnejšiu zem pod nohami a akoby som konečne začala vnímať, že svoj život mám skutočne vo svojích rukách a nie som ovládaná inými ľudmi či silami. Ľahšie sa mi doma aj v práci komunikujú aj témy, ktorých som sa pred tým bála, pretože som predpokladala, že moje okolie nebude súhlasiť s mojím názorom. Uvedomujem si, že sa v mojom živote môže veľa zmeniť, no už z toho nemám tak veľké obavy. Mám pocit, že akákoľvek zmena bude pre mňa užitočná a že som sa naučila metódu, ktorá mi pomôže prekonať všetky nástrahy, ktoré ma môžu stretnúť. Som pokojnejšia, spokojnejšia a sebaistejšia. Moje záhadné zdravotné ťažkosti – kŕče brucha a silná bolesť v srdci – sa od kurzu neobjavujú, čo mi dáva nádej, že sú vyriešené. Ďakujem za tento dar :):):) M.

Klára Ohene je ta nejlepší lektorka. Sice Vás šetřit nebude, ale za to odvede tu nejlepší práci ! Miluška

Milá Klárko, za Váš seminář velmi, velmi děkuji. Narazila jsem na něj v době, kdy jsem již vědomě se svou vnitřní ženou pracovala. Moje práce ale nepřinášela moc výsledků a až po vašem semináři jsem pochopila proč. Díky Vám a Vašemu úžasnému semináři jsem dostala ohromnou možnost si svou vědomou práci prožít, procítit si ji a to bylo přesně to, co ji posunulo a vystřelilo do obrovských výšin. Najednou jsem si uvědomila, co všechno už jsem dokázala, jaká vlastně uvnitř jsem a jen díky Vám jsem na vlastní oči/duši 🙂 viděla, jak moje malá ustrašená a zanedbávaná žena, která se stále skrývala za mužem, najednou vyrostla, dospěla, zkrásněla….Jen díky Vám jsem objevila svou vnitřní krásku a divošku, která si umí své sny a představy ustát i v životě. Umí se postavit i sama za sebe ne pouze za své děti a svoji rodinu. Najednou jsem zjistila, jak velmi moc jsem důležitá já sama. Důležitá, krásná a silná. A za tohle vše děkuji právě Vám Klárko a Blani. S veškerou velkou láskou, kterou jste mi pomohly najít, Vás srdečně zdravím a nepřestávám být vděčná Lenka

Ahoj Klarka, tak za mna… Bol to najlepsi kurz na akom som bola…a to mam celkom pobehane:) normalne mam pocit, ze uz nikam nemusím chodit…takze tesim sa na tvoje novinky do budúcnosti napr. To liečenie ´zenstva ´ ma zaujalo. A co mi chýbalo…viac info o čistení, to som doteraz nerobila (soľ uz mam nainštalovanú:) a cistenie kyvadlom, to ma zaujalo, chcela som sa ta popýtať, ale v návale pocitov som zabudla. Dakujem za krasne dni, I.

Ahoj Klára Pletichová!
Zažiť Ťa je zážitok, byť s Tebou je sviatok.Stretnutie s Tebou je nezabudnuteľná skúsenosť,ktorá sa prejaví v nasledujúcom žití…
Odovzdanie,rozlíšenie,smerovanie v terapiách vedených, učených aj prežívaných,je niečo tak samozrejmé,čo následne nenechá kameň na kameni v Tvojej mysli.
Zmení všetko…pohľad na seba, a tým sa deje…Bolo mi cťou Ťa stretnúť! Myslela som si že sa budem musieť učiť ako…no si tak hlboho,že mojími ústami sa opakuje všetko to čo som počula od Teba…si výnimočne zapamätateľná!
Za všetko Ti zo srdca ďakujem!M

Som strasne vdacna, ze som sa dostala na kurz terapeut duse. Tolko odpovedi a uvedomenia za 4 dni som doteraz nikde nedostala. Clovek moze roky citat literaturu ale kym nezacne tym zit a aplikovat to, nikam sa nepohne. Vdaka Klarke som nasla nastroj na zivot v sulade s dusou a dopriala by som to vsetkym ludom na svete… J.

Musim rict, ze tento kurz byl pro me velkym darem. Pomohl mi pochopit podstatu problemu, ktere jsem resila. To co je zpusobilo, prohloubilo a jak je mozne se techto „problemu“ zbavit.
Otevrel mi oci i ve vecech, ktere jsem videt nechtela nebo jsem se jim vyhybala. A tak jsem se naucila se divat „problemum“, ktere se objevovaly primo do oci a neuhybat.
Poznala jsem, jakou silu maji myslenky a vyrcene slova. Zaroven jsem poznala i spousty zajimavych a silnych lidi. Diky tomuto kurzu jsem poznala i pratele, ktere ted mam a jako bonus, tehdy teprve budouci, svou svagrovou. A diky ni mam skveleho manzela a uzasne mimi.  Jsem velmi vdecna i tobe, kdy jsi nam velmi pomohla vyresit a vypnout veci, ktere nas tizily behem meho tehotenstvi. Pomohla jsi nam zbavit se veci z minulosti, z prenatalniho obdobi a minulych zivotu. Za to jsem Ti velmi vdecna a moc dekuji. Zkratka to byl uzasny zazitek, ktery mi pomohl ve vsech smerech. A hlavne v osobnim zivote. Dekuji, dekuji, dekuji

Chtěla jsem ti poděkovat za čas, který jsi se mnou strávila. Byly to pro mne 4 smysluplné dny, které mě posunuly o kus dál v mém životě. Asi tak od září jsem stála na životní křižovatce a bilancovala svůj dosavadní život, pozorovala jsem, jak se hroutí staré a čekala jsem. až přijde to nové. Cítila jsem, že přijde pozitivní změna, jen jsem nevěděla kdy, kde a jak. Po kurzu dostal můj život nový svěží vítr do plachet. Už vím jakým směrem se vydat i když cíl je ještě v nedohlednu. Ale věřím v něj, věřím sobě a věřím i tomu, že pokud člověk opravdu chce, dokáže změnit vše oč usiluje a obrátit to ve svůj prospěch. Můj život se změnil, já se změnila, vše kolem mě se změnilo. Děkuji tobě, ale děkuji i sobě, že jsem měla víru a odvahu něco změnit. Práce, kterou děláš, má smysl. Jen tak dál.-) Simona

Velmi, velmi dlouho jsem si přála zúčastnit se kurzu Terapeut duše a letos jsem si přání konečně splnila. Kurz byl pro mě naprosto úžasná zkušenost. Utvrdila jsem se v tom, že se touto cestou chci určitě ubírat. Zároveň to bylo pro mě dost náročné, protože se asi podvědomě vyhýbám tomu, abych ťala do svých skrytých bolestí a niterních bloků, a v tomto kurzu se před tím prostě neskryjete. V prvé řadě musíte pracovat na sobě, abyste mohli pomáhat ostatním.

Na kurzu jsme se sešly s velmi příjemnou skupinkou žen, všechny jsme prožívaly podobná témata, možná i proto byl zážitek tak silný, osobně se mě dotýkalo vše, co jsme řešily a léčily.

Klárka je naprosto fenomenální osoba, hluboce se klaním před jejím darem a děkuji za vedení a učení, kterého se mi na kurzu dostalo. Líbí se mi její lidský přístup, na nic si nehraje, stojí nohama pevně na zemi, ale přitom vás dokáže provést po oblastech mezi nebem a zemí, nad kterými zůstává rozum stát.

Nyní mám tři týdny po kurzu a doznívají ve mě všechny změny, které se ve mně udály. Už když jsem přijela domů, mi přítel řekl, že jsem nějaká…jiná. Zatím nedokážu říct, jak jiná, ale vím, že se mi to líbí. 🙂
Děkuji, děkuji, děkuji! 🙂

4 dni s Klarkou
…vsetky sme nastupili do lietadla a pohodlne sa usadili so vsetkym co sme si so sebou priniesli …poobzerali sme sa navzajom priputali a prelet nad vitrinami nasich dusi mohol zacat …kazda sme prichadzali s niecim inym ale vsetky nas spajalo poznanie stat sa lepsim clovekom v kazdom svojom nadychu a vydychu a ostat nadhernou dusou v ludskom tele ….zhlboka sme dychali a vystupili sme hore…to co sme videli a zazili sa popisat neda ..da sa vsak zdielat kazda vzajomna radost ktoru sme na palube vseky prezivali a vsetky smutky a strachy pri turbulenciach a vsetky vzostupy a pady ktore sme spolu zdielali …vsetka ta krasa a aj spina ktorej sme sa mohli po ceste dotknut a opustit …vedela som ze sme jedna a vsetky a ze kazda ktora sme sa na tejto ceste stretli sme sa tak vela naucili navzajom …..raz mi povedala priatelka …rozsviet druhym a rozsvietis sebe ….
lietadlo pristalo ani sme nevedeli ako ubehol stvrty den a z kokpitu vystupil nas pilot , ktory miluje zivot , s lahkostou bytia , a velmi dobre pozna zakutie kazdej cesty , ktorou vas vedie…a zrazu zistite ako velmi dolezite je mat dobreho pilota….vola sa klarka
a ja si setrim na dalsiu cestu nech je kamkolvek …a verim ze vase tvare opat uvidim a opat budeme spolu zdielat nasu cestu …satnam …pravda je v nas …s laskou Mary

Mám za sebou u Klárky čerstvě kurz Nativní terapie a upgrade Terapie Duše…a vřele doporučuji všem!! Jak vám, kteří jste absolvovali kurz pouze pro sebe, pro vlastní autoterapie, tak i vám, kteří jste se stali nebo plánujete stát se terapeutem….Má vlastní zkušenost: jsem terapeutem již mnoho let,(kineziologie, SRT, regrese) a před dvěma roky jsem prošla i kurzem Terapie Duše, ještě pod vedením Blanky, kde Klárka asistovala.Během mé praxe s klienty, jsem si čím dál víc uvědomovala, že nestačí u klienta v jeho tématu při terapii pracovat pouze v minulých životech, ale že je daleko důležitější vyčistit si nejprve základ našeho současného života, a tím je období- početí, prenatál, porod, a předškolní věk….a pak, pokud je to nutné a Duše nás tam zavede, vyčistit si traumata z minulých životů…Z toho důvodu jsem hledala další možnosti, metodu, která by mi tohle mohla nabídnout…a mou pozornost přitáhla Klárka s Nativní terapií, která přesně nabízela to, co jsem hledala….Velice jednoduchá metoda, pro klienty zcela jemná, bezpečná a přesto hluboce čistící. Naprosto splnila má očekávání, a mé potřeby pro práci s klienty. Super, hned od včerejška jsem se svými klienty uvedla do praxe… 😀 Co jsem si ještě během kurzu potvrdila je,že je potřeba pro nás terapeuty neustálá práce na sobě, doplňovat si pravidelně upgrady, rozšiřovat si vědomosti, prohlubovat si schopnosti, a hlavně i mít pravidelnou kontrolu nad sebou, nad svou prací s klienty-projít si alespon 1-2 ročně supervizí.To všechno jsem Klárky na kurzu našla, a doporučuji :-)Klárko děkuji .

Poradna postklasické homeopatie

Exit mobile version