Homeopatie

Homeopatie

Homeopatie

Po mnoha letech praxe s homeopatií pracuji  se systémem, kdy se vracíme zpětně v čase a odstraňujeme nánosy problémů, které nás dostaly do stavu, ve kterém jsme. Z mé zkušenosti nejlepší systém, který nám přináší trvalé vyřešení komplikací a minimalizuje návrat obtíží.

Jsem členem České komory klasické homeopatie patřící do Evropské homeopatické komory.  V průběhu času tak dále studuji a vzdělávám se v oblasti psychosomatiky, celostní medicíny a homeopatie.

Přijímám i anglicky mluvící klienty.

Podpora/poradenství v průběhu akutního onemocnění COVID19 je zdarma, neváhejte se obracet kdykoliv.

 

Homeopatie

Na základě úvodního hodinu až hodinu a půl dlouhého rozhovoru o Vašem životě, zdravotním a psychickém stavu stanovím postup péče pro příští období. Způsob podávání homeopatik vychází ze systémů postklasické homeopatie. Je tak respektováno vše, co jste v životě zažili a zejména osa, dle které jste se Vy v průběhu života vyvíjeli. Oproti akutní krátkodobé léčbě tento způsob zajistí, aby k návratu obtíží nedocházelo. Změny se tak projeví jak na fyzickém těle tak i v psychice a mají dlouhodobý účinek.

Pomocí homeopatie řešíme akutní i dlouhodobé zdravotní komplikace. Ráda s Vámi zkonzultuji Váš zdravotní stav nejen v těchto oblastech:

  • Chronicky vracející se obtíže (záněty, migrény, bolesti hlavy, klouby atd.)
  • Poruchy učení a sociálního chování v rodině i školce/škole
  • Psychické problémy, deprese a stav marnosti a „bez radosti“ v životě
  • Alergie včetně potravinových a všechny druhy ekzémů
  • Ženská témata (neplodnost, problematický přechod, vápníková destabilita atd.)
  • Mužská témata a pocity vyhoření (životní, pracovní i vztahové)
  • a mnoho dalšího

Poradna postklasické homeopatie

Exit mobile version